NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολλοί οι «νονοί» για το επόμενο SUV της Seat

Θυμάστε στις αρχές του μήνα που λέγαμε πως η Seat ζητάει από τον κόσμο να προτείνει ονομασίες για το επόμενο, επταθέσιο μοντέλο της; Τελικά μάζεψε περισσότερες από όσες περίμενε…

Δεν γνωρίζουμε αν οι ιθύνοντες είχαν κάνει προβλέψεις για το πόσος κόσμος θα συμμετείχε στην όλη διαδικασία της ονοματοδοσίας, μάλλον όμως δεν ήταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Όπως φαίνεται, η όλη ιδέα να χρησιμοποιήσουν το ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας ένα τέτοιο διαγωνισμό, έχει μεγάλη πέραση. Μέχρι στιγμής, οι Ισπανοί έχουν λάβει προτάσεις από 133.332 άτομα, τα οποία προέρχονται από 106 χώρες!

Με δεδομένο ότι η ονομασία του επόμενου SUV της φίρμας θα πρέπει να αφορά κάποιο ισπανικό τοπωνύμιο, συνολικά έχουν συγκεντρωθεί 10.130 διαφορετικές προτάσεις! Λίγο πολύ δηλαδή θα πρέπει να έχουν προταθεί τα ονόματα κάθε πόλης, κωμόπολης, χωρίου, βουνού και παραλίας που υπάρχει στην Ιβηρική χερσόνησο… Και αν αυτό αποτελεί εφιάλτη για τους υπαλλήλους που θα κληθούν να βάλουν σε μια σειρά όλες αυτές τις προτάσεις, σίγουρα κρίνεται ως μεγάλη επικοινωνιακή επιτυχία για το αντίστοιχο τμήμα marketing της Seat.

«Τα αποτελέσματα που προέκυψαν έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μας», δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρίας, Luca de Meo. «Δεν είναι μόνο ότι αυτή η συνεργατική πρωτοβουλία έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των οπαδών μας, αλλά είναι και χιλιάδες άλλοι που έχουν επίσης συμβάλει με την πρόταση ενός ονόματος για το νέο μας SUV. Βασιζόμαστε σε αυτούς για να ψηφίσουν το αγαπημένο τους υποψήφιο όνομα τον Σεπτέμβριο».

Σύμφωνα με την όλη διαδικασία, η Seat ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της συγκέντρωσης προτάσεων και περνάει άμεσα στη δεύτερη φάση, της προεπιλογής. Μία μικρή λίστα με τις ονομασίες που θα προκριθούν θα είναι διαθέσιμη στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, από τις 12 έως τις 25 Σεπτεμβρίου, σε μία ανοικτή ψηφοφορία. Όσο για τη νικήτρια πρόταση, θα ανακοινωθεί στις 15 Οκτωβρίου.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!