NEA

Πρεμιέρα για το νέο Dacia Duster

Τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη θα παρουσιαστεί το νέο Duster για να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το 2018…

Το Dacia Duster αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές σε χώρες που αναζητούν ένα low budget SUV με μεγάλους χώρους και ισορροπημένα οδηγικά χαρακτηριστικά. Βρίσκεται στην παραγωγή από το 2009 και μετά από facelift έφτασε η ώρα της νέας ολοκαίνουργιας γενιάς που κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της τον Σεπτέμβριο, στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Εδώ βλέπετε μία υποθετική σχεδιαστικά προσέγγιση που εν μέρει παραπέμπει στο πιο πρόσφατο Logan, ενώ σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες θα υπάρχει και μια επιμηκυμένη 7-θέσια έκδοση.

Το νέο Duster θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF και θα έχει μηχανικά σύνολα από τον όμιλο Renault-Nissan. Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει την έκδοση βενζίνης στα 1.200 κ.εκ. με αυξημένη ισχύ στα περίπου 120 άλογα, ενώ από πλευράς ντίζελ ο 1.6 dCi θα αντικαταστήσει τον υπάρχοντα 1.5 λίτρα. Στις top εκδόσεις εξοπλισμού θα υπάρχει τετρακίνηση ενώ στάνταρ θα είναι τα μηχανικά εξάρια κιβώτια με προαιρετικό το αυτόματο διπλόδισκο. Με τον καιρό θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!