ΔΙΑΦΟΡΑ

Porsche Club Greece: Γιορτάζει τα 14 χρόνια του

Στο πλαίσιο της ανανέωσης του Porsche Club Greece που ιδρύθηκε το 2003 και απαρτίζεται από εκατοντάδες μέλη – ιδιοκτήτες μοντέλων της Porsche, θα διοργανωθεί στις 16 Ιουλίου η επέτειος για τα 14 χρόνια λειτουργίας του στο παραλιακό Μπαρ TOK TOK Fresh n’ Simple.

Μάλιστα, με αφορμή τα γενέθλια του Porsche Club Greece , τόσο τα παλιά όσο και τα νέα μέλη θα μπορούν να εκδώσουν κάρτες μέλους, τις οποίες και θα παραλάβουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Το Porsche Club Greece απαρτίζεται πλέον από νέο διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον Δημήτρη Δημόκα και αντιπρόεδρο τον Γιώργο Καμπανέλη. Ήδη φέτος το Porsche ClubGreece διοργάνωσε με επιτυχία δύο μεγάλες εκδρομές, στα Αντίκυρα αλλά και στην Πελοπόννησο με τη συμμετοχή πολλών μελών, που ακολούθησαν τις όμορφες διαδρομές πίσω από το τιμόνι νέων αλλά και συλλεκτικών μοντέλων της Porsche. 

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!