NEA

Πρώτη γεύση από Porsche GT2 RS!

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση στο Goodwood διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν την πιο extreme εκδοχή της Porsche 911…

Και μόνο η εμφάνιση της GT2 RS μιλά από μόνη της με την φουλ αεροδυναμική φορεσιά που περιλαμβάνει μεγαλύτερους αεραγωγούς μπροστά, μία τεράστια πίσω πτέρυγα, ενώ στο εσωτερικό κυριαρχούν τα μπάκετ αγωνιστικά καθίσματα (σε κόκκινη και μαύρη αλκαντάρα) και το ενσωματωμένο ένα εργοστασιακό roll-cage.

Για την ώρα υπάρχουν μόνο οι σχετικές φωτογραφίες και μένει να επιβεβαιωθεί με την επίσημη παρουσίαση η ύπαρξη του boxer των 3,8 λίτρων που θα φθάνει τους 700 ίππους με το 0-100 να έρχεται σε κάτι λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα και την τελική να φθάνει τα 341 χλμ./ώρα.

Όπως και στο αμάξωμα, έτσι και στο σαλόνι υπάρχουν οι ενδείξεις “Weissach RS” οι οποίες θα χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο μοντέλο από όλες τις άλλες 911, για περισσότερα μείνετε δικτυωμένοι… στο πιο αγαπημένο σας καρότο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!