SMSΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Πολωνίας: Νικητής ο Thierry Neuville, «1-2-4» θρίαμβος για την Hyundai!

Μετά από ένα οδηγικό λάθος του Tanak στην ε.δ. 21, είχε ήδη ανοίξει για τα καλά o δρόμος για την 3η νίκη του Neuville στο φετινό πρωτάθλημα!

Μεγάλος άτυχος του αγώνα ο Ott Tanak (φέτος στην Σαρδηνία σημείωσε την 1η νίκη στην καριέρα του). Αφού τα έδωσε όλα στις τελευταίες ειδικές διαδρομές και αφού είχε περάσει μπροστά από το Hyundai i20 στην 21 ειδική διαδρομή, υπέπεσε σε οδηγικό λάθος και χτύπησε το Fiesta σε έξοδο που είχε. Το λάθος αυτό του στοίχισε περίπου ενάμιση λεπτό δίνοντας την ευκαιρία και στα δύο Hyundai να περάσουν μπροστά.

Έτσι, στο βάθρο ανέβηκαν οι Neuville και Paddon (ο τελευταίες είχε να δει βάθρο από πέρυσι στο ίδιο ράλι) κάνοντας το «1-2» για την Hyundai με την M-Sport να ανεβαίνει στην 3η θέση με τον Ogier (ο Tanak τελικά εγκατέλειψε) και στην 4η θέση ο Sordo με Hyundai. Θρίαμβος για την Hyundai που δείχνει πιο δυνατή από ποτέ.

Παρακάτω θα δείτε την κατάταξη του αγώνα, εδώ η βαθμολογία στο πρωτάθλημα (αναμένεται upd) όπου ο Neuville μείωσε την διαφορά του από τον Ogier, επόμενος αγώνας στην Φινλανδία (27-30 Ιουλίου) σε ένα φετινό συναρπαστικό πρωτάθλημα!

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!