NEA

Starrent: Νέα υπηρεσία ενοικίασης από την Mercedes-Benz Hellas

Η Mercedes-Benz Ελλάς εγκαινιάζει μία ακόμη νέα υπηρεσία! Με τη «StarRent | Mercedes-Benz & smart Rentals» όλοι έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους για μία ή περισσότερες ημέρες.

Είτε πρόκειται για ένα ευέλικτο αυτοκίνητο πόλης, είτε για ένα ευρύχωρο πολυτελές SUV – ακόμα και κάποιο αυτοκίνητο επιδόσεων- η StarRent | Mercedes-Benz & smart Rentals προσφέρει προς ενοικίαση την πιο ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων ώστε να ανταποκρίνεται άψογα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθενός! Επισκεφθείτε τον αγαπημένο σας ελληνικό προορισμό πίσω από το τιμόνι μίας Mercedes-Benz ή ενός smart, επιλέγοντας τις ημέρες που θα ταξιδέψετε στο www.starrent.gr και ακολουθώντας τα επόμενα βήματα για την κράτηση του αυτοκινήτου που σας ταιριάζει καλύτερα. Για πληρέστερη ενημέρωση, απευθυνθείτε στην Mercedes-Benz Ελλάς ή στο www.starrent.gr.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!