ΑΓΩΝΕΣ

Με τις ευλογίες της Schaeffler η Audi στην Formula E

Ακολουθήστε το caroto.gr στο Google News για άμεση ενημέρωση

H Audi εξαγόρασε την ABT και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Formula E από την επόμενη χρονιά με τα χρώματα της ομάδας Audi Sport ABT Schaeffler…

«H Audi θα είναι η πρώτη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία που θα εμπλακεί ενεργά με τους ηλεκτροκίνητους αγώνες, αρχίζοντας από την νέα χρονιά, δείχνοντας παράλληλα και την απόφαση της εταιρίας να ενισχύσει τις προσπάθειές της για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα παραγωγής με τα νέα Audi e-tron» δήλωσε το μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας Dr. Peter Mertens.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Audi, Dieter Gass δήλωσε ότι: «Η Formula E αποτελεί μία συναρπαστική αγωνιστική εμπειρία στους δρόμους μεγάλων πόλεων και αποτελεί μία ιδανική βιτρίνα για να δείξει κανείς τις δυνατότητες της ηλεκτροκίνησης σε συνδυασμό με τους αγώνες».

Η Audi προχώρησε σ’ αυτή την κίνηση με στόχο να προωθήσει τα σχέδιά της για την ηλεκτροκίνηση, και πλέον η εμπλοκή της, η οποία είχε ξεκινήσει το περασμένο φθινόπωρο, γίνεται εντελώς εργοστασιακή με την σφραγίδα της εταιρίας. Προς το παρόν, η ομάδα θα συνεχίσει να συμμετέχει στους αγώνες της φετινής σεζόν κάτω από το όνομα της ΑΒΤ, η ομάδα της οποίας θα παραμείνει μέρος της εργοστασιακής προσπάθειας της Audi Formula E.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!
Back to top button