ΔΙΑΦΟΡΑ

Τι γίνεται όταν μία τρελή αγελάδα τα βάλει με μία μοτοσικλέτα; [vid]

Για όποιον έχει κυκλοφορήσει στην Ινδία, οι αγελάδες είναι όντως “ιερές” και κυκλοφορούν όπου επιθυμούν ελεύθερες και χωρίς κανένας να έχει το δικαίωμα να τις σπρώξει εκτός της κυκλοφορίας.

Όμως στο βίντεο που μας έρχεται από κάποια πόλη της Ινδίας, βλέπουμε ότι οι αγελάδες εκτός από ιερές είναι και “τρελές”. Και όταν το πάρουν απόφαση δεν έχουν πρόβλημα να τα πάρουν στο… κρανίο και να επιβάλλουν την τάξη.

Οι δύο αγελάδες που βρίσκονται στο πλάι του δρόμου είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Και οι μοτοσικλέτες που κινούνται όπως μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου είναι επίσης ένα συνηθισμένο φαινόμενο στην Ινδία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, το πέρασμα του πρώτου μοτοσικλετιστή ξυπνά το ζώο μέσα στην “ιερή αγελάδα”.

Η οποία περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία, και με “ιερή μανία” την πέφτει στον επόμενο μοτοσικλετιστή με όλη της την δύναμη και τον ρίχνει στο έδαφος. Ο άτυχος μοτοσικλετιστής προφανώς δεν κατάλαβε πως του ήρθε το “κέρατο” κατακέφαλα, αν και όπως φαίνεται μάλλον την γλίτωσε φθηνά.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Back to top button