NEA

Opel OnStar από την Σφακιανάκης

Η εταιρία Opel Σφακιανάκης προσκαλεί τους πελάτες της,  στα καταστήματά της, Λεωφ. Κηφισίας 57 στο Μαρούσι και Λεωφ. Λαυρίου 81 στα Γλυκά Νερά,  μέχρι τις 15 Ιουλίου σε μια εκδήλωση διάδρασης, με την υπηρεσία Opel OnStar. 

Η μοναδική υπηρεσία που χρησιμοποιεί ανθρώπους, φιλικούς συμβούλους αντί ψυχρές μηχανές. Εκτός του να εντοπίζει κλεμμένα αυτοκίνητα, καλεί σε άμεση βοήθεια όταν αυτό είναι αναγκαίο, μπορεί επίσης να ξεκλειδώνει αυτοκίνητα από απόσταση, να ‘κατεβάζει’ προορισμούς απευθείας στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου, να πραγματοποιεί, ζωντανά, διαγνωστικούς ελέγχους, αποστέλλει και emails για την κατάσταση του οχήματος. Τελευταία στις προαναφερόμενες υπηρεσίες, προστέθηκαν νέες, όπως κράτηση ξενοδοχείου και εύρεση πάρκινγκ, μαζί με εισαγωγή στο νέο κόσμο της 4G ταχύτητας και της μετατροπής πλέον ενός Opel, σε Wi-Fi hotspot. Δωρεάν Συνδρομή OnStar και WiFi, 5 χρόνια πλήρη εργοστασιακή εγγύηση, Χρηματοδότηση για αγορά αυτοκινήτου με επιτόκιο 6.5%.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!