NEA

Εξαιρετική επίδοση για τη Nissan στο πρώτο μισό του χρόνου

Με ένα infographic, η Nissan  αποτυπώνει την επιτυχημένη διαδρομή της στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου για το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς.

Με την πλήρως ανανεωμένη γκάμα μοντέλων που διαθέτει, την άκρως ανταγωνιστική εμπορική πολιτική της, καθώς και με την αξιοπιστία του δικτύου της ανά την Ελλάδα, η Nissan  πέτυχε για μια ακόμα φορά  κορυφαίες επιδόσεις, πρωταγωνιστώντας στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα,  η Nissan κατέκτησε τον Ιούνιο την πρώτη θέση στις πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων, με 1.162 ταξινομήσεις και με μερίδιο αγοράς 11,5%! Παράλληλα, κατέγραψε για το  πρώτο εξάμηνο του 2017 πανελλαδικές πωλήσεις 4.580 νέων επιβατικών αυτοκινήτων, γεγονός που την κατατάσσει στη δεύτερη θέση   με μερίδιο αγοράς 9,1%.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!