ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Κιτ Ρουλεμάν Τροχού FAG 2017/2018»: Ολοκληρωμένη αντικατάσταση ρουλεμάν τροχού.

 

O πιο πρόσφατος κατάλογος της Schaeffler «Κιτ Ρουλεμάν Τροχού FAG 2017/2018» περιλαμβάνει ρουλεμάν τροχού και λύσεις επισκευής για οχήματα σχεδόν 60 διεθνών κατασκευαστών αυτοκινήτων.

Με συνολικά πάνω από 1.180 σετ ρουλεμάν τροχού, το χαρτοφυλάκιο εκτείνεται από τα κλασσικά σετ ρουλεμάν τροχού, FAG WheelSet, στα FAG WheelPro για μια αντικατάσταση ρουλεμάν και στους δύο τροχούς μέχρι τις λύσεις επισκευής για τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα. Έτσι οι ειδικοί του Aftermarket επιτυγχάνουν κάλυψη της αγοράς περίπου στο 94%.

Για πρώτη φορά, η Schaeffler παρουσιάζει όλους τους διαφορετικούς τύπους ρουλεμάν τροχού, που προσφέροντα, ανά γενιά – ξεκινώντας με τα κλασσικού τύπου κωνικά ρουλεμάν γενιών 1 και 2, γενιάς 2.1  με κοίλο σχεδιασμό και δακτύλιο ασφάλισης. Φτάνοντας στα γενιάς 3 και 3.2 τα οποία είναι εξοπλισμένα με πρόσθετο ακτινικό καρέ και τσιμούχα χαμηλής τριβής.  Όλα αυτά τα καινοτόμα προϊόντα από την Schaeffler για τον κλάδο του Automotive Aftermarket, χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα. Συμβάλλουν, ακόμη, στην αύξηση της ασφάλειας και στην επιτάχυνση της διαδικασίας επισκευής.

Για να εξασφαλιστεί, η όσο το δυνατόν, απλούστερη επισκευή, τα FAG WheelSet και WheelPro περιλαμβάνουν, μαζί με τα ρουλεμάν τροχού, όλα εκείνα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για μία επαγγελματική επισκευή. Αυτά τα εξαρτήματα αποτελούν την ειδοποιό διαφορά. Τα παξιμάδια και οι βίδες είναι εξοπλισμένα με διάφορα συστήματα ασφάλισης και είναι σχεδιασμένα ειδικά για κάθε όχημα. Όλα αυτά μαζί οδηγούν σε ένα σύστημα ασφαλείας FAG με την γνωστή ποιότητα της Schaeffler.

Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο πελατών καθώς και τα συνεργεία μπορούν να εντοπίσουν γρήγορα τα ανταλλακτικά και τις λύσεις επισκευής που αναζητούν. Ο κατάλογος των 400 σελίδων είναι οργανωμένος με σαφήνεια και προσφέρει διάφορους τρόπους εύρεσης του κατάλληλου προϊόντος. Μια συμβουλή – ανατρέξτε στον κατασκευαστή του οχήματος, στο μοντέλο και στο έτος παραγωγής, δίνοντας προσοχή στην ισχύ του κινητήρα (σε kW) και τις πρόσθετες πληροφορίες και στη συνέχεια βρείτε τον αριθμό του προϊόντος.

Η αναζήτηση μπορεί να γίνει και χρησιμοποιώντας, απευθείας, τον 9ψήφιο κωδικό του ανταλλακτικού της Schaeffler. Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει χρήση την λίστα αναφοράς πρώτου εξοπλισμού ΟΕ, η οποία είναι οργανωμένη σύμφωνα με τον κατασκευαστή του οχήματος και τον κωδικό του ανταλλακτικού, για να προσδιοριστεί με ευκολία το κατάλληλο σετ ρουλεμάν τροχού. Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

Τα συνεργεία μπορούν να αποκτήσουν τον κατάλογό τους από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο πελατών της Schaeffler, στον κλάδο του Automotive Aftermarket. Ο ηλεκτρονικός κατάλογος είναι διαθέσιμος, επίσης, και στο www.repxpert.com.

Ο Όμιλος Schaeffler είναι ένας κορυφαίος και παγκόσμιος προμηθευτής στον κλάδο των αυτοκινήτων και της βιομηχανίας. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει την άριστη ποιότητα, την τεχνολογία, και την ισχυρή ικανότητα καινοτομίας. Ο Όμιλος Schaeffler τελεί μια σημαντική συμβολή στην αειφόρο ανάπτυξή της με σύνθημα “Mobility for tomorrow” μέσα από τη χρήση εξαρτημάτων και εφαρμογών υψηλής ακρίβειας σε συστήματα κινητήρα, μετάδοσης κίνησης και σασί καθώς και λύσεις σε ρουλεμάν για ένα μεγάλο αριθμό βιομηχανικών εφαρμογών. Η επιχείρηση σημείωσε πωλήσεις ύψους περίπου 13,2 δις ευρώ το 2015. Με περίπου 85.000 εργαζομένους, η Schaeffler είναι μία από τις μεγαλύτερες οικογενειακές επιχειρήσεις του κόσμου και, με σχεδόν 170 τοποθετήσεις σε περισσότερες από 50 χώρες, διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής, εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης, και εταιρείες πωλήσεων.

Η Schaeffler Automotive Aftermarket, με βάση της το Langen, στη Γερμανία, είναι υπεύθυνη για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία ανταλλακτικών του Ομίλου για τις μάρκες LuK, INA, FAG, και Ruville. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής  περίπου 11,500 συνεργατών και με περισσότερα από 50 γραφεία πώλησης και αντιπροσωπείες, η εταιρεία είναι γνωστή για την εγγύτητά της προς τους πελάτες της, τις έξυπνες λύσεις επισκευής, και για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που διαθέτει.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!