ΔΙΑΦΟΡΑ

Ford GT vs F35, σημειώσατε 1!

Μπορεί ένα υπεραυτοκίνητο να υπερισχύει ενός μαχητικού stealth πέμπτης γενιάς, αξίας 100 εκ. δολαρίων; Και όμως, μπορεί.

Για να μην παρεξηγηθούμε, βέβαια, η εν λόγω κόντρα αναφέρεται σε υπολογιστική ισχύ, καθώς κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν και πολλές ομοιότητες για να συγκρίνει κανείς. Όσο και αν ακούγεται παράξενο, η Ford υποστηρίζει ότι το νέο της μοντέλο των 647 ίππων διαθέτει περισσότερους από 50 αισθητήρες, οι οποίοι ελέγχονται από 25+ υπολογιστικά συστήματα. Ο ρυθμός μετάδοσης και επεξεργασίας δεδομένων αγγίζει τα 100GB ανά ώρα, ενώ συνολικά πίσω από αυτά κρύβονται 10 εκατομμύρια γραμμές κώδικα, περισσότερες από αυτές που έχει ένα F35 για να πετάει!

Τώρα αν η Lockheed Martin, κατασκευάστρια του F35, σηκώσει το γάντι να απαντήσει, δεν το ξέρουμε. Φανταζόμαστε όμως ότι και αυτή θα βρει αρκετά νούμερα και δεδομένα για να δείξει την υπεροχή της έναντι του GΤ. Αρχής γενομένης από το κόστος, αφού ένα μόλις F35 κοστίζει περισσότερο από όλα τα GT που θα περάσουν το κατώφλι της γραμμής παραγωγής…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!