NEASMS

Είστε κάτοχος ενός Audi με V6 ή V8 κινητήρα;

Αν τυχαίνει (λέμε τώρα) και αντέχετε το βάρος ενός V κινητήρα και είναι και Audi, τότε θα πρέπει να ξέρετε πως η γερμανική εταιρία σας προσφέρει δωρεάν ένα upd!

Η αναβάθμιση που εξήγγειλε η γερμανική εταιρία ισχύει για όλες τις πετρελαιοκίνητες V6 & V8 εκδόσεις προδιαγραφής EU5 & EU6 με βασικό στόχο την βελτίωση της εκπομπής ρύπων. Το update του λογισμικού αφορά σε 850.000 αυτοκίνητα και έχει εγκριθεί από την γερμανική ομοσπονδία μεταφορών (KBA) και ισχύει και για τα μοντέλα των Porsche και VW.

Στόχος της Audi είναι να διατηρήσει την βιωσιμότητα των TDI κινητήρων ξεκινώντας από τους μεγαλύτερους, ενώ από την άλλη θέλει να προλάβει και τα χειρότερα αφού τον προηγούμενο μήνα «έσκασε» μία νέα είδηση για ζαβολιές στις εκπομπές ρύπων περίπου 24.000 μοντέλων A7 και A8. Εδώ να πούμε και πως πριν από μερικές μέρες η Audi ανακοίνωσε upd για τον 2.0 TFSI βενζίνης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!