NEA

Νέο μικρό crossover από την Mitsubishi Motors

Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ανακοίνωσε την παγκόσμια παρουσίαση του νέου της μικρού Crossover MPV για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Ινδονησίας 2017.

Το νέο Μικρό Crossover MPV της MMC έρχεται φορτωμένο με τεχνολογίες της MMC και είναι προϊόν της τεχνογνωσίας της εταιρίας στα μοντέλα SUV. Το crossover MPV θα πραγματοποιήσει την είσοδο του στην αγορά της Ινδονησίας το φθινόπωρο του 2017.

Το αμάξωμά του θα είναι φαρδύτερο και μεγαλύτερο από τα MPV της κατηγορίας του. Με ένα πλήρως βελτιστοποιημένο, μεταβλητό εσωτερικό, το νέο μοντέλο θα προσφέρει την καλύτερη ευρυχωρία στην κατηγορία*1 (κατηγορία μικρού MPV στην Ινδονησία με την ισχύ ενός κινητήρα με μέγιστο κυβισμό 1.5 κ. εκ.) για να ταξιδεύουν άνετα μέχρι επτά επιβάτες.

Επίσης, προσαρμόζεται γρήγορα και έξυπνα σε ποικίλες συνθήκες φορτίου. Το προηγμένο εμπρός τμήμα DYNAMIC SHIELD, τα μεγάλα ανάγλυφα, εμπρός και πίσω φτερά και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος θα είναι η πρώτη ορατή απόδειξη των αναμενόμενων σοβαρών επιδόσεων και της στιβαρότητας ενός SUV της Mitsubishi Motors.

Το νέο μοντέλο θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο της MMC στην Ινδονησία, στην Επαρχία Bekasi, West Java, ενώ η  Έκθεση GIIAS θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 20 Αυγούστου στο Indonesian Convention Exhibition (ICE) στην BSD City, Tangerang, Banten, Ινδονησία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!