NEA

To νέο Citroen C3 στον τελικό του X-Factor 2

Το νέο Citroen C3 μαγνήτισε τα βλέμματα του κοινού με τη λάμψη του, στον τελικό του Talent Show «The X-Factor 2»!

Στο τελευταίο Live του μουσικού διαγωνισμού που μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ την Πέμπτη 20 Ιουλίου, έπαιξε βίντεο του νέου Citroen C3, που οι διαγωνιζόμενοι πριν την τελική τους πρόβα έκαναν μία βόλτα χαλάρωσης με το έπαθλο του διαγωνισμού! Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό με εξωτερικά και εσωτερικά πλάνα, με τους finalists να κάνουν χρήση των σύγχρονων συστημάτων infotainment του νέου Citroen C3 σε ευχάριστο κλίμα, αναδεικνύοντας έτσι, το μοναδικό design αλλά και τις δυνατότητες του αυτοκινήτου.

Στο τελευταίο Live πραγματοποιήθηκε και η ανάδειξη του νικητή του Talent Show. Ύστερα από την αναγγελία του επάθλου του διαγωνισμού από την Ευαγγελία Αραβανή, η Ευαγγελία παρέδωσε τα κλειδιά του νέου C3 στον Παναγιώτη Κουφογιάννη, μεγάλο νικητή του X-Factor 2, που έλαμπε από χαρά! Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης δήλωσε πως το τελευταίο διάστημα όσο πλησίαζε ο τελικός ονειρευόταν «βόλτες» με το Αυτοκίνητο της Χρονιάς και πλέον είναι κάτοχος ενός μοναδικού C3!

Η Citroen εύχεται στον Παναγιώτη Κουφογιάννη καλές και απολαυστικές διαδρομές με το νέο του C3!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!