ΔΙΑΦΟΡΑ

Ένα VW Camper πάει όλο με το πλάι! [vid]

Όπως θα δείτε στο video πρόκειται στην ουσία για ένα Golf το οποίο φορά κινητήρα από 1,6 GTi, πάνω στο οποίο έχει εφαρμοστεί γερμένο στο πλάι ένα Camper…

Μία ακόμα παράξενη δημιουργία του SpeedyCop κάνει τον γύρο του Διαδικτύου εδώ και λίγες ημέρες. Ο γνωστός για τις παράξενες ιδέες του (όπως για παράδειγμα η “ανάποδη” Camaro που μπορείτε να δείτε πιο κάτω), ετοίμασε ένα ακόμα όχημα από εκείνα που γεμίζουν με views το κανάλι του και τον κάνουν ένα είδος διάσημου στον ιντερνετικό πλανήτη. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό για όσους αρέσκονται σε τέτοιου είδους “θεάματα”.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι χρειάστηκαν πάνω από 5 εβδομάδες για να ολοκληρώσει το πόνημά του, το οποίο έχει τελική γύρω στα 160 χλμ/ώρα και κάνει το 0-100 σε 8 δευτερόλεπτα. Αν έχετε την περιέργεια για το πως μπορεί να περνάει την ώρα του ένας πρώην Αμερικανός αστυνομικός, πατήστε το video. Και δώστε του τα πέντε λεπτά δημοσιότητας που δικαιούται πλέον ο καθένας από εμάς σε έναν δικτυωμένο και ενδεχομένως “βαρεμένο” κόσμο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Back to top button