NEA

Peugeot: Παγκόσμια αύξηση πωλήσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2017

Με 1.025.000 μονάδες να έχουν πουληθεί μέχρι το τέλος του Ιουνίου και με αύξηση της τάξης του 15%, η Peugeot ξεκίνησε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο…

Tο νέο Peugeot 3008 SUV, ένα αυτοκίνητο που ακόμα και πριν το λανσάρισμά του είχε ήδη αποσπάσει 28 βραβεία, μεταξύ των οποίων και το βαρύτιμο «2017 Car of the Year» έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, με 205.000 παραγγελίες παγκοσμίως από το λανσάρισμά του και με 114.900 πωλήσεις στους πρώτους έξι μήνες της ύπαρξής του.

Η επιτυχία όμως των SUV της Peugeot δεν σταματάει εκεί: Το 2008 ήταν δεύτερο στην κατηγορία του στο πρώτο εξάμηνο του 2017, ενώ το νέο 5008 γνωρίζει ήδη μεγάλη εμπορική επιτυχία. Οι πωλήσεις των ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων της Peugeot έχουν αυξηθεί κατά 12%, σαφώς ενισχυμένες από το νέο Expert αλλά και τα Partner & Boxer.

Η πορεία της Peugeot αναμένεται να συνεχίσει ανοδικά, καθώς τον Σεπτέμβριο λανσάρεται το ανανεωμένο 308, ενώ η γαλλική μάρκα είναι μέσα στην πρόβλεψη του στόχου της να αγγίξει και να ξεπεράσει τις 2.000.000 πωλήσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!