NEA

To νέο Nissan Leaf δίχως καμουφλάζ!

Στην διάρκεια γυρισμάτων στην Ισπανία ένας επίδοξος παπαράτσι αποθανάτισε δίχως καμουφλάζ το νέο ηλεκτροκίνητο Nissan…

Οι φωτογραφίες στάλθηκαν στο νορβηγικό tv2.no και φυσικά το νέο ήταν μεγάλο αφού εκεί βρίσκεται η Βαλχάλα της ηλεκτροκίνησης. Στα γυρίσματα του νέου Leaf δεν επιτρεπόταν η είσοδος σε φωτογράφους, αλλά με κάποιο τρόπο (πιθανώς με κινητό) ένας τουρίστας κατάφερε έστω και σε πολύ χαμηλή ανάλυση να μας αποκαλύψει πρόωρα το νέο Leaf που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη.

Από όσο μπορούμε να διακρίνουμε πρόκειται για ένα ενδιαφέρον σχεδιαστικά EV με την δυναμική σχεδίαση που χαρακτηρίζει το νέο Micra. Μπροστά υπάρχει η χαρακτηριστική μάσκα σε σχήμα V, ενώ πίσω ξεχωρίζει η έντονη κλίση της οροφής και τα όμορφα φωτιστικά σώματα που σβήνουν προς τα κάτω. Φυσικά το μεγαλύτερο νέο στο Leaf θα αποτελεί η αυξημένη αυτονομία του που θα φτάνει τα 400 χιλιόμετρα και η παραδοσιακά καλή τιμή πώλησής του.

Πηγή: Broom

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!