NEASMS

Στα σκαριά η νέα McLaren P15 που θα έχει 800 άλογα

Κινητήρας θα είναι και εδώ ο γνωστός V8 3.8 με περίπου 800 ίππους, από 727 που απέδιδε στην P1, δίχως να συνυπολογίζεται η ισχύς του ηλεκτροκινητήρα…

Πράγμα που σημαίνει πως η συνολική ισχύς θα είναι αρκετά μεγαλύτερη για το νέο hypercar των βρετανών που θα «φορά» το ίδιο πασπαρτού V8. Σημαντική θα είναι η μεγάλη μείωση του βάρους, καθώς από τα 1.547 κιλά της P1 το απόβαρο θα μειωθεί κάτω από τα 1.300, γεγονός που εγγυάται καλύτερες επιδόσεις και δυναμικά χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού Autocar η McLaren θα παρουσιάσει μέχρι το τέλος του έτους το πιο extreme μοντέλο της για δημόσιο δρόμο, το οποίο θα έχει να επιδείξει ακόμα καλύτερες επιδόσεις και σε σχέση με την P1 GTR που προορίζεται αποκλειστικά για χρήση πίστας.

Ταυτόχρονα θα διαθέτει και κορυφαία αεροδυναμική, ενώ λέγεται πως χαρακτηριστική θα είναι η τεράστια πίσω αεροτομή. Όσο για την τιμή της αναμένεται να ξεκινά από τις 700.000 λίρες προ φόρων, ενώ μάλλον δεν θα υπάρχουν άλλες εκδοχές της, ανάλογες των P1 Longtail και Spider παρά μόνο μια έκδοση πίστας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!