ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συντήρηση αλλαγής λαδιών: τα πρακτικά κλειδιά της MANN-FILTER

Η MANN-FILTER προσφέρει τώρα μια νέα έκδοση του πρακτικού σετ κλειδιών φίλτρου λαδιού. Τα κλειδιά που ήταν προηγουμένως κατασκευασμένα από αλουμίνιο, τώρα είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, καθιστώντας τα πιο εύκολα στη μεταφορά και ελαφρύτερα στο χειρισμό.

Τα περισσότερα νέα φίλτρα λαδιού μπορούν απλά να βιδωθούν με το χέρι. Συνήθως είναι πιο δύσκολο να αφαιρέσεις το βιδωτό φίλτρο μετά από πολύ καιρό χρήσης, καθώς χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη δύναμη. Το ιδανικό εργαλείο για αυτό είναι τα ειδικά κλειδιά. Ο ειδικός στα φίλτρα MANN+HUMMEL με έδρα το Ludwigsburg, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά από σετ κλειδιών με την κορυφαία επωνυμία της MANN-FILTER για όλα τα βιδωτά φίλτρα για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα, ακολουθώντας το σύνθημα «Perfect parts. Perfect service». Ειδικά όταν υπάρχει πολύ λίγος χώρος στον χώρο του κινητήρα, είναι γρηγορότερο και ευκολότερο να ξεβιδώσετε τα φίλτρα χρησιμοποιώντας τα κλειδιά της MANN-FILTER παρά απλά εργαλεία. Τα κλειδιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χαλαρώσουν και πολλά φίλτρα καυσίμου εκτός από τα βιδωτά φίλτρα λαδιού.

Εννέα ποιοτικά εργαλεία και οργανωμένα

Το πλήρες σετ περιέχει οκτώ πλαστικά κλειδιά και ένα μεταλλικό, τα οποία είναι οργανωμένα σε μια πλαστική βαλίτσα με ένθετο αφρώδες υλικό. Το γεγονός ότι όλα είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, τα καθιστά ελαφριά στη χρήση και τη μεταφορά – η εύχρηστη πράσινη βαλίτσα ζυγίζει συνολικά μόνο 2.5 kg. Το πλήρες σετ είναι διαθέσιμο μέσω των εμπόρων και μέσω του καταλόγου προϊόντων της MANN-FILTER. «Κάθε εργαλείο έχει την δική του θέση στην βαλίτσα. Παρόλα αυτά, κάθε εργαλείο μπορεί να παραγγελθεί ξεχωριστά εάν ποτέ χαθεί», λέει ο Jörg Schömmel, Product Manager Φίλτρων Λαδιού της MANN-FILTER.

Ευρύ φάσμα υπηρεσιών

Η MANN+HUMMEL είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές στην αγορά που παρέχει κλειδιά που ταιριάζουν στα προϊόντα MANN-FILTER. «Θεωρούμε τις υπηρεσίες για το aftermarket και τα συνεργεία εξίσου σημαντικές με τα προϊόντα. Γι’ αυτό το λόγο παρέχουμε πρακτικά και υψηλής ποιότητας σετ κλειδιών, παρόλο που δεν είμαστε παραδοσιακά κατασκευαστές εργαλείων» τονίζει ο Schömmel.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!