ΑΓΩΝΕΣ

Η Nissan κατέκτησε το Road America

Ακολουθήστε το caroto.gr στο Google News για άμεση ενημέρωση

Με τους Pipo Derani και Johannes van Overbeek στο τιμόνι του No22 ESM, η Nissan κέρδισε την περασμένη Κυριακή τον αγώνα του Road America, για το πρωτάθλημα IMSA WeatherTech SportsCar.

Και οι δύο συμμετοχές της Onroak με κινητήρα από τη Nissan ανέβηκαν στο βάθρο, με τους Scott Sharp και Ryan Dalziel να τερματίζουν στην τρίτη θέση.

Τα δύο αυτοκίνητα ήταν κοντά όλη την ημέρα του αγώνα, στην γραφική πίστα τεσσάρων μιλίων του Road America. Στον αγώνα των δύο ωρών και 40 λεπτών, ο Derani έδειξε τις προθέσεις του για να κατακτήσει τη νίκη, ακολουθώντας στενά τον πρωταθλητή Jordan Teylor, όπου και τον πέρασε έξω από την πρώτη στροφή.

Η κίνηση αυτή ήταν για τη 2η θέση, αλλά η «κεφαλή» του αγώνα ήταν εκτός σειράς και χρειαζόταν να φτάσει στα pits, γεγονός που επέτρεψε στον Derani να καρπωθεί τη νίκη. Αυτή είναι και η πρώτη νίκη για το σασί της Onroak Daytona Prototype International, με κινητήρα της Nissan.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...
Back to top button