NEA

Ανανέωση για το Honda Jazz με νέο 1.500άρη κινητήρα

Τον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα παρουσιαστεί το facelift Jazz με τις πωλήσεις στην Ελλάδα να ξεκινούν τέλη του έτους με αρχές του νέου…

Πέρα από τις αισθητικές αναβαθμίσεις στα σημεία (φωτιστικά σώματα, προφυλακτήρες κ.α.) η σημαντικότερη είδηση στο «νέο» Jazz αφορά στο νέο 1.5 i-VTEC με απόδοση 130 ίππους και μέση τυποποιημένη κατανάλωση στα 5,4 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπή CO2 στα 124 γραμμ./χλμ. Ο συγκεκριμένος κινητήρας συνδυάζεται με ένα νέο CVT το οποίο σύμφωνα με την εταιρία έχει αναβαθμισμένο λογισμικό για πιο άμεση απόκριση κατά την φάση της επιτάχυνσης.

Σημαντικό είναι πως ο νέος κινητήρας δεν αντικαθιστά τον 1.3 i-VTEC των 102 ίππων ο οποίος θα συνεχίζει να εφοδιάζει το μοντέλο σε όλες τις εκδόσεις (εκτός της Sport που θα έχει σπορτίφ στιλ). Σχετικά με το εσωτερικό υπάρχουν νέα ποιοτικότερα υλικά, καλύτερη ηχομόνωση και πλουσιότερος τεχνολογικός εξοπλισμός (με City Brake Active Safety System, ενώ στις πιο ακριβές εκδόσεις θα προστίθενται συστήματα όπως το Forward Collision Warning, Lane Departure Warning και Traffic Sign Recognition) με στάνταρ το νέο σύστημα infotainment από την βασική έκδοση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!