ΔΙΑΦΟΡΑ

Απίστευτη καραμπόλα 10 αυτοκινήτων στο Nurburgring με τραυματίες (Video)

Tην Κυριακή το μεσημέρι, κατά την διάρκεια του track day “Touristenfahten” έγινε στο Nurburgring ένα από τα πιο σοβαρά ατυχήματα των τελευταίων μηνών…

Σ’ αυτό ενεπλάκησαν 10 αυτοκίνητα, τα οποία έπαθαν πολύ σημαντικές ζημιές ενώ τραυματίστηκαν και 10 άνθρωποι, 4 εκ των οποίων σοβαρά. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα σε κοντινά νοσοκομεία, ενώ η πίστα έκλεισε για το υπόλοιπο της ημέρας μέχρι οι πυροσβέστες να κόψουν τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα και το προσωπικό να καθαρίσει το οδόστρωμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις όλα προκλήθηκαν από μία McLaren 650S η οποία έχασε τα λάδια της στο σημείο Fuchsrohre της πίστας, με αποτέλεσμα η BMW Z4 που ερχόταν από πίσω να πέσει με δύναμη επάνω στις μπαριέρες. Από εκεί και πέρα πολλά ακόμα αυτοκίνητα έχασαν τον έλεγχο στην προσπάθειά τους να αποφύγουν την σύγκρουση, κάτι που οδήγησε σε μία άνευ προηγουμένου καραμπόλα.

Στα δύο βίντεο που παραθέτουμε βλέπουμε τις συγκλονιστικές στιγμές που ακολουθούν μετά την σύγκρουση μέσα από δύο αυτοκίνητα που τελικά κατάφεραν να μην εμπλακούν στο ατύχημα. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της πίστας το κόστος αυτού του χάους ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, τα οποία θα κληθούν να πληρώσουν οι οδηγοί των αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν σ’ αυτή την κατάσταση.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Back to top button