NEA

Αυτή είναι η νέα BMW Z4!

Για την ακρίβεια αυτή θα είναι η νέα γενιά του γερμανικού roadster που κάνει σε concept μορφή την παγκόσμια πρεμιέρα του στο μακρινό Pebble Beach Concours d’Elegance…

Όπως είχαμε γράψει η BMW Z4 Concept θα έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην καθιερωμένη πλέον εκδήλωση στην Καλιφόρνια και μας δίνει μία πρώτη εικόνα για την σχεδίαση που θα έχει το μοντέλο παραγωγής που θα παρουσιαστεί του χρόνου. Η νέα Z4 αποτελεί συμπαραγωγή με την Toyota (η οποία θα λανσάρει την δική της Supra) και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Magna-Steyr στο Graz (Αυστρία).

Η νέα Z4 θα έχει αρκετά εξαρτήματα από την M3 και το βάρος της θα περιορίζεται στα περίπου 1.400 κιλά, με την βοήθεια της πλέον υφασμάτινης ηλεκτροκίνητης οροφής. Στην βάση θα υπάρχουν δίλιτρες turbo εκδόσεις από 184 ίππους (S20i με μηχανικό κιβώτιο η entry level), καθώς και με έναν νέο κινητήρα (B48) με 252 άλογα για την sDrive30i. Ψηλότερα θα βρίσκεται η M40i με τον τρίλιτρο εξακύλινδρο (B58) των 360 ίππων. Περισσότερα, προσεχώς!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!