NEA

Έτσι θα είναι το νέο Suzuki Jimny!

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες του αειθαλούς 4×4 της Suzuki που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη από τα μέσα του 2018…

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες η νέα γενιά Jimny διατηρεί την boxy κλασική σχεδίαση ενός τετρακίνητου μοντέλου και μας παραπέμπει τόσο στο απερχόμενο μοντέλο όσο και στο πρότυπο της Jeep. Στο εσωτερικό φαίνεται να έχει υιοθετηθεί το ταμπλό από το νέο Swift και το νέο Ignis, ενώ στην φωτογραφία φαίνεται αυτόματη έκδοση και το τιμόνι του Swift.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το πλαίσιο θα είναι ένα υβρίδιο αυτοφερόμενου και τύπου σκάλας με το off-road πακέτο να συμπληρώνει η τετρακίνηση AllGrip Pro. Κάτω από το καπό αναμένεται να δούμε τους δύο βασικούς κινητήρες της Suzuki, τον 1.2 Dualjet και τον 1.0 BoosterJet (για την Ιαπωνία θα υπάρξει και ένας μικρότερος τούρμπο 0,66 κ.εκ.) που είχε κάνει πρεμιέρα στο Baleno. Το νέο Suzuki Jimny θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στην έκθεση του Τόκιο για να λανσαριστεί στις αγορές μέσα 2018.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!