NEA

Στην τελική ευθεία η σπέσιαλ Mercedes-AMG Project One!

Την δική της σπέσιαλ One ετοιμάζεται για να παρουσιάσει η γερμανική εταιρία στην έκθεση της Φρανκφούρτης και εδώ βλέπετε ένα από τα τελευταία teaser…

Πρόκειται για το διθέσιο supersport μοντέλο που θα κλέψει την παράσταση στην έκθεση της Φρανκφούρτης και εκεί θα παρουσιαστεί ένα πρωτότυπο που θα βρίσκεται πολύ κοντά στο μοντέλο παραγωγής. Όπως έχουμε γράψει στην καρδιά της σπέσιαλ One θα βρίσκεται ένας V6 τούρμπο στα 1.600 κ.εκ. που είναι ίδιων προδιαγραφών με εκείνον του μονοθεσίου του Lewis Hamilton την περίοδο του 2015. Η τελική θα ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα,  ενώ κάθε μία από τις 275 σπέσιαλ One που θα υπάρξουν θα κοστίζει περίπου 2,6 εκατομμύρια δολάρια και έχουν ήδη όλες πωληθεί. Περισσότερα διαβάστε στα σχετικά μας άρθρα.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που σίγουρα θα γράψει την δική του σελίδα στην ιστορία των ξεχωριστών μοντέλων της αυτοκίνησης. Και με δεδομένη την αποφασιστικότητα των Γερμανών να μην αφήνουν τίποτα στην τύχη και να εξαντλούν κάθε περιθώριο αποτελεσματικότητας, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα αποτελέσει ένα σημείο καμπής στην έννοια στης σπορ οδήγησης και στο πως κατασκευάζονται αυτού του είδους τα αυτοκίνητα. Εν αναμονή λοιπόν περισσότερων αποκαλύψεων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!