NEASMS

H Brabus G65 έχει 888 άλογα και κοστίζει 666.000€

Μετά την σπέσιαλ S65 που παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες, η Brabus παρουσιάζει κάτι εξίσου δυνατό και extreme, εδώ σε 4×4!

H G900 θα κάνει πρεμιέρα στην Φρανκφούρτη και κάτω από το καπό της έχει έναν φουλ αναβαθμισμένο διπλοτούρμπινο V12 ου για την περίσταση φτάνει τα 888 άλογα. Η χωρητικότητα έχει αυξηθεί από τα 6,0 στα 6,3 λίτρα και μαζί με άλλες επεμβάσεις η ροπή αγγίζει 1.500 Νm. Οι επιδόσεις είναι ανάλογα εκρηκτικές αφού το 0-100 πετυχαίνεται σε 3,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική των 270 χλμ./ώρα θα μπορούσε άνετα να φτάσει τα 300 αν δεν υπήρχε η τετράγωνη αεροδυναμική και φυσικά η σφιχτή μετάδοση.

Το ντοπέ αμάξωμα είναι τούμπανο στα φτιαξίδια περιλαμβάνοντας όλα τα καλούδια Brabus, πρόσθετο κάρμπον που αυξάνει το μήκος κατά 12 εκατοστά, ζάντες 23 ιντσών με ειδικά ελαστικά της Yokohama, ενώ τα φρένα από την ίδια την Brabus είναι τα μεγαλύτερα που έχουν ποτέ φορεθεί σε SUV. Στο εσωτερικό επικρατεί η ίδια κραυγαλέα αισθητική και η υψηλότερη δυνατή πολυτέλεια, με την διαφορά ότι τα πίσω καθίσματα είναι πλέον αποκλειστικά δύο. Σύμφωνα με την Brabus μόλις 10 τέτοια αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν, με το κόστος να ανέρχεται στα 666.000 ευρώ.

Brabus S65 900… με 888 αλόγατα και φορτηγήσια ροπή!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!