NEA

Πρώτες ενδείξεις για τις τιμές πώλησης του Seat Arona

Πόσο θα κοστίζει το Arona, το νέο μικρό SUV της Seat; Πως θα λέγεται το μεγάλο SUV των Ισπανών;

Πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη και την έκθεσή της για το νέο μικρό SUV, το Arona, που έχει πολλά κοινά -πλαίσιο, κινητήρες- με το επίσης καινούργιο Seat Ibiza αλλά και ένα σαφώς off road προσανατολισμό και ακόμα μεγαλύτερους χώρους -πορτμπαγκάζ από 400 λίτρα.

Το νέο Seat Arona με τον 1.0 TSI των 95 ίππων και επίπεδο εξοπλισμού Reference θα ξεκινά στη Γερμανία από τις 15.990 ευρώ, τιμή που μας δίνει μια πρώτη αίσθηση για το τι θα ισχύει και στη χώρα μας. Θα είναι διαθέσιμο με τα γνωστά τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού που υπάρχουν και για το Ibiza, τα Reference, Style, FR και Xcellence, ενώ η γκάμα των κινητήρων βενζίνης θα ξεκινά από τον 1.0 TSI με τους 3 κυλίνδρους και 95 ή 115 ίππους και θα συνεχίζει με τον 1.5 TSI των 150 ίππων. Στους diesel το παρόν θα δίνει ο 1.6 TDI με 95 και 115 ίππους.

H Seat πάντως θα επεκτείνει και άλλο τη γκάμα των SUV της με ένα ακόμα καινούργιο μοντέλο, μεγαλύτερο από το Ateca, που θα παρουσιαστεί το 2018. Για την ονομασία του η Seat είχε διοργανώσει μια πρώτη ψηφοφορία από την οποία προέκυψαν τα τέσσερα επικρατέστερα ονόματα, τα Alboran, Aranda, Avila και Tarraco που είναι ισπανικά τοπωνύμια, ενώ η τελική ονομασία θα προκύψει από μια νέα ψηφοφορία. Έτσι μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου, όποιος επιθυμεί να ψηφίσει το υποψήφιο όνομα της προτίμησης του μπορεί να το κάνει μέσω των ιστοσελίδων seat.es/buscanombre ή seat.com/seekingname. Το όνομα που θα λάβει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων θα είναι και το νικητήριο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!