ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Porsche εξετάζει το ενδεχόμενο μίας coupe Cayenne

Σύμφωνα με δηλώσεις υπευθύνων, δεν είναι απίθανο στο μέλλον να δούμε μία πιο σπορτίφ έκδοση της Cayenne, στα πρότυπα της BMW X6.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Oliver Blume, CEO της εταιρίας, ο οποίος ανέφερε σε βρετανικό περιοδικό ότι έχει ήδη σχεδιαστεί ένα μοντέλο Cayenne που θα διατηρεί μεν τον ίδιο αριθμό θυρών (4) αλλά οι γραμμές του θα είναι σαφώς πιο επιθετικές, στη λογική των coupe. «Αναλύουμε διαφορετικές κατηγορίες και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποτελέσει μία επιλογή για το μέλλον. Σήμερα πάντως δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση. Θα πρέπει πρώτα να κάνουμε τους σχετικούς υπολογισμούς και να μιλήσουμε στους πελάτες μας».

Ένα ακόμα στέλεχος της Porsche που επιβεβαίωσε το ότι ήδη έχει σχεδιαστεί κάποιο πρωτότυπο είναι ο ίδιος ο αρχισχεδιαστής της εταιρίας, Michael Mauer. Χωρίς ωστόσο και αυτός να πει κάτι παραπάνω για το αν και κατά πόσο θα περάσει στο μέλλον στην παραγωγή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εταιρία δεν σκοπεύει να ανοίξει πολύ τη γκάμα της, οπότε οι όποιες κινήσεις θα γίνουν προσεκτικά. Με δεδομένο μάλιστα ότι ο επόμενος στόχος είναι η παραγωγή του Mission E, το βάρος είναι σίγουρο ότι θα πέσει στα ηλεκτρικά οχήματα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!