SMSΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το απίστευτο ρεκόρ της Subaru στο ring [vid]

Με χρόνο μόλις 6 λεπτά και 57 δλ, το WRX STI Type RA NBR είναι διαστημικά γρήγορο και αυτό το επιβεβαιώνει το πλήρες video του γύρου, που δημοσιοποίησε η Subaru.

Παρότι το να «κλέψει» κανείς στο ρεκόρ γύρου δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο (με δεδομένο ότι οι ανταγωνιστές ξετινάζουν κάθε λεπτομέρεια για να δουν αν όντως έχεις πετύχει το χρόνο που λες…), ο καλύτερος τρόπος για να διώξεις κάθε αμφιβολία είναι να δημοσιοποιήσεις το σχετικό video από το συγκεκριμένο γύρο. Αυτό ακριβώς που έκανε και η Subaru, χαρίζοντάς μας 7,5 λεπτά οδηγικής παραφροσύνης με το WRX STI Type RA NBR

Για όσους θυμούνται, η εταιρία αναγκάστηκε να πάει και δεύτερη φορά στη θρυλική πίστα, καθώς την πρώτη λόγω καιρού δεν κατάφερε να κάνει το χρόνο που ήθελε. Το συγκεκριμένο όχημα, ωστόσο, απέχει πολύ από τα συμβατικά, δρόμου, που θα ξεκινήσει να διαθέτει του χρόνου η Subaru, σε περιορισμένη παραγωγή 500 κομματιών. Πρακτικά, πρόκειται για ένα αγωνιστικό, που έχει επιμεληθεί η Prodrive, με δίλιτρο, υπερτροφοδοτούμενο boxer 600 ίππων, ειδικές αναρτήσεις και αντίστοιχο σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!