ΔΙΑΦΟΡΑ

Μετέτρεψε μία BMW Cabrio σε μετακινούμενη… πισίνα! [vid]

Μπορεί πολλοί να μην τον γνωρίζουν, όμως ο Colin Furze είναι μία από τις φίρμες του YouTube καθώς οι κατασκευές που κάνει τραβάνε εκατομμύρια τα views (και τα δολάρια στην τσέπη του)…

Η τελευταία του δημιουργία είναι και η πιο παλαβή, καθώς όπως βλέπουμε στο βίντεο, κατάφερε να μετατρέψει μία δύστυχη BMW σειράς 3 Cabrio του 1989 σε μία “μετακινούμενη πισίνα”. Ο τύπος πέρα από τρελός είναι και ιδιαίτερα ικανός ενώ η φαντασία του οργιάζει. Έτσι εκτός από το να καταφέρει να στεγανοποιήσει το εσωτερικό της 3άρας και να το γεμίσει με νερό, εφοδιάστηκε με ένα “φυσητήρι” για να κάνει αφρό και μπουρμπουλήθρες, μία ψηστιέρα στο πίσω μέρος για να ψήνει λουκάνικα (δεν γίνεται αμερικάνικη πισίνα χωρίς λουκάνικα) ενώ έφθασε και στο σημείο να ντύσει όλο το αμάξωμα με τεχνητό γκαζόν.

Το βιντεάκι, ανάλογα με τα γούστα του καθενός, βγάζει αρκετό κέφι και όλη αυτή την ιντερνετική τρέλα που έχει αλλάξει τις ζωές όλων μας. Μάλιστα για όσους βιαστούν να τον ξεπετάξουν ως έναν ακόμα “βλαμμένο” του διαδικτύου, καλό θα είναι να προσέξουν ότι αυτό το “δημιούργημα” λειτουργεί και μάλιστα κανονικά, καθώς τον βλέπουμε να το οδηγεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Από την άλλη οι παρατηρητικοί θα προσέξουν ότι έντεχνα το video διαφημίζει κάποιες εταιρίες και την Google οπότε το χρήμα τρέχει άφθονο και κάθε τρέλα μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Όπως άλλωστε ήταν πάντα, πολύ πριν εφευρεθεί το YouTube και το κλικ του καθενός μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button