NEA

Πόσο έχει ακριβύνει το Golf μέσα σε 40 χρόνια;

Το Golf είναι ένα από τα πιο εμπορικά αυτοκίνητα του κόσμου και ταυτόχρονα αποτελεί έναν ενδεικτικό δείκτη για την αύξηση των τιμών πώλησης των επιβατικών αυτοκινήτων…

Στον πίνακα που βλέπετε γίνεται μια αναγωγή των αριθμών με βάση τον πληθωρισμό των ΗΠΑ, και έτσι έχουμε ένα σταθερό μέτρο σύγκρισης. Και όσο και αν φαίνεται παράξενο, τα χρήματα που χωρίζουν το πρώτο Golf (ή Rabbit όπως το ονόμαζαν στις ΗΠΑ) από το σημερινό είναι περίπου 5.000 δολάρια, με την τιμή στις τελευταίες γενιές να είναι αρκετά σταθερή.

Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από στατιστικά της αγοράς των ΗΠΑ αφού στην Ευρώπη, η είσοδος του ευρώ δημιουργεί κάποιες αποκλίσεις. Έτσι, βλέπουμε πόσο κόστιζε το Golf την δεκαετία του 70 και πόσο σήμερα (ουσιαστικά οι διαφορές είναι πολύ μικρές), ειδικά αν σκεφτούμε πως ήταν η πρώτη γενιά με την σημερινή που παρκάρει μέχρι και μόνη της ή έχει ανέπαφο χειρισμό εντολών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!