NEA

To ταχύτερο SUV στον κόσμο είναι η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio [vid]

Στην πίστα του Nürburgring που για πολλούς αποτελεί το απόλυτο κριτήριο η Stelvio κατάφερε να σπάσει τα χρονόμετρα στο 7:51,7 με οδηγό τον Fabio Francia…

Λίγο μετά το ρεκόρ της Porsche 911 GT2 RS που αναδείχθηκε ως το ταχύτερο ever μοντέλο στην Πράσινη Κόλαση, έρχονται οι Ιταλοί για να ανακοινώσουν πως η Stelvio είναι το ταχύτερο SUV που υπάρχει. Μάλιστα ο νέος χρόνος είναι ταχύτερος από το 7:59,74 της Porsche Cayenne Turbo S των 592 ίππων και πολύ πιο γρήγορος από το 8:14 του Range Rover SVR των 542 ίππων.

Συνεχίζοντας τις συγκρίσεις η επίδοση της Stelvio QV είναι ο ίδιος με εκείνον μίας BMW Μ4 και λίγο πιο «αργός» από του Honda Civic Type R με το 7:43.8. Εδώ να πούμε πως η Alfa Romeo έχει ήδη καπαρώσει το ρεκόρ του ταχύτερου σεντάν με την Giulia και τώρα βάζει στην φαρέτρα της και ένα δεύτερο ρεκόρ με την Stelvio που εφοδιάζεται με έναν V6 2.9 κινητήρα 510 ίππων με 0-100 σε 4,0 δλ. και τελική στα 285 χλμ/ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!