ΑΓΩΝΕΣ

GP Μαλαισίας: O Verstappen νικητής, πιο κοντά στον τίτλο ο Hamilton!

Στο βάθρο ο Hamilton (2ος) και ο Ricciardo (3ος), πολύ γρήγορος ο Verstappen με τις Red Bull να είναι πολύ δυνατές στον αγώνα…

Πρώτη νίκη για φέτος για τον Verstappen (2η για την Red Bull, ο Ricciardo είχε πάρει το Μπακού), καταστροφικός ο αγώνας για την Ferrari με τον Raikkonen να μένει από turbo στην εκκίνηση, ο εξαιρετικός Vettel (που άλλαξε κινητήρα χτες λόγω προβλήματος στην συμπίεση/πολλαπλή και όχι στο turbo) το πάλεψε τερματίζοντας πίσω από τον Ricciardo στην 4η θέση αλλά οι ελπίδες του για τίτλο λιγοστεύουν, η Mercedes περίμενε περισσότερα από τον Bottas (5ος), αναζωογονημένος ο Alonso στην 11η θέση με τον Magnussen να κάνει τα δικά του και να τρώει πέναλτι.

Περισσότερα στο upd από τον Κωνσταντίνο Ελευθεριάδη. Δείτε εδώ την βαθμολογία στο πρωτάθλημα, επόμενος αγώνας στην Ιαπωνία, στην Σουζούκα (8 Οκτωβρίου στις 08:00 το πρωί).

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!