NEASMS

Στα σκαριά η σούπερ McLaren BP23!

Η βρετανική φίρμα ετοιμάζει ένα νέο hypercar που θα διαδεχτεί την P1 και όπως βλέπουμε από τις πρώτες φωτογραφίες επιστρέφει στις… ρίζες της!

Και αυτό διότι διακρίνεται η θέση οδήγησης στο κέντρο και τους δύο επιβάτες εκατέρωθεν, όπως ακριβώς συνέβαινε με την αρχέτυπη McLaren F1. Τώρα το αυτοκίνητο εξέλιξης βασίζεται πάνω σε μία 720S και έχει την κωδική ονομασία BP23, δίχως για την ώρα να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη και το γενικότερο layout του αυτοκινήτου.

Πάντως το σίγουρο είναι πως το νέο hypercar θα είναι ταχύτερο από την P1 (η οποία έχει ένα 0-100 σε 2,8 δλ.) και αντάξιο των επιδόσεων των Mercedes-AMG Project One και Aston Martin Valkyrie. Η νέα McLaren αναμένεται να ξεκινήσει σε παραγωγή το 2019 και το σύνολο της δεν θα ξεπεράσει τις 109 μονάδες. Όσες δηλαδή ήταν και οι McLaren F1 που είχαν κατασκευαστεί τότε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!