NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Σκι πίσω από μια Jaguar XF με 190 χλμ./ώρα [vid]

Η ΧF Sportbrake με τα 350 άλογα ήταν τόσο σταθερή όσο και η ικανότητα του οδηγού ώστε ο σκιέρ να μην βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση…

Το εγχείρημα έγινε σε μία παγωμένη λίμνη στην Σουηδία όπου γίνονται δοκιμές αυτοκινήτων της εταιρίας, πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο και σε θερμοκρασία στους -28C! Ο σκιέρ που συμμετείχε στην εξαιρετικά επικίνδυνη αυτή δοκιμασία ήταν ο Βρετανός πρωταθλητής του σκι Graham Bell, ο οποίος έπρεπε να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν στα 112 χλμ./ώρα. Τελικά, το ρεκόρ αυτό έσπασε καθώς τα όργανα έδειξαν μία μέση ταχύτητα της τάξης των 189,07 χλμ/ώρα!

Πραγματικά απίστευτη επίδοση ιδίως αν σκεφθούμε τι θα μπορούσε να συμβεί σε ένα άνθρωπο που θα έχανε την ισορροπία του πάνω στον πάγο με αυτή την ταχύτητα. Και όπως φαίνεται οι εταιρίες βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους για να επιδίδονται σε ολοένα και πιο περίεργα εγχειρήματα και προβολές των προϊόντων τους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!