ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πιο ολοκληρωμένο από ποτέ το δίκτυο καταστημάτων της ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε.

Τους τελευταίους μήνες η ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. εγκαινίασε δύο νέα καταστήματα στην Κοζάνη και στην Κρήτη αναβαθμίζοντας το δίκτυο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες στην ελληνική αγορά.

Μετά την πιο πρόσφατη προσθήκη του καταστήματος στην Κοζάνη, η «ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε.» διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο 17 σημείων πώλησης, με σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους, που φιλοξενούν πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και κορεάτικα αυτοκίνητα. Επίσης η εταιρεία διαθέτει στόλο πολυάριθμων οχημάτων για όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει από το 1973 η «ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε.» στην εγχώρια αγορά.

Συγκεκριμένα, από το καλοκαίρι λειτουργεί στην Κοζάνη νέος και ανακαινισμένος χώρος 1.200 τ.μ. με οργανωμένη αποθήκη που εξυπηρετεί τις ανάγκες σε εξαρτήματα και ανταλλακτικά των συνεργατών της εταιρείας σε τέσσερις νομούς της Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνης, Γρεβενών, Φλώρινας και Καστοριάς).

Νωρίτερα, από την άνοιξη,  λειτουργεί η νέα μονάδα εξυπηρέτησης συνεργατών της «ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε.» στην περιοχή Γιόφυρος, στο Ηράκλειο Κρήτης. Σε ένα ιδιόκτητο, σύγχρονο και νεόδμητο κατάστημα που έχει διαμορφωθεί κατά τα πρότυπα της εταιρείας, υπάρχει οργανωμένη αποθήκη, αίθουσα σεμιναρίων και χώρος εξυπηρέτησης πελατών.

  • ΚΟΖΑΝΗ: 1ο χλμ. Εθνικής Οδού Κοζάνης – Λάρισας, 50100 Κοζάνη
    Τηλ.:  24613 06734  –  Fax: 24613 06797
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Λυσιστράτης 26, Γιόφυρος 71304  Ηράκλειο Κρήτης
    Τηλ. : (2810) 211.053-4 – Fax : (2810) 211.676

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!