NEA

Του χρόνου η πιο hardcore McLaren που έχει υπάρξει ποτέ!

Η βρετανική φίρμα έχει σκοπό να εισάγει ένα νέο hypercar που θα συνεχίσει την δόξα της P1, τόσο σε «πιστάδικη» έκδοση όσο και σε μία με άδεια κυκλοφορίας για τους δρόμους…

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε γράψει για την «BP 23», ένα πρωτότυπο δοκιμών που βασίζεται πάνω στην 720S. Τώρα η McLaren έρχεται να επιβεβαιώσει πως δουλεύει πάνω σε ένα hardcore μοντέλο, του οποίου η ονομασία θα ανακοινωθεί προς τα τέλη του έτους, ενώ έχει ήδη γίνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε VIP πελάτες που θα καταβάλλουν κάπου στα 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν το νέο hypercar.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το σύστημα πρόωσης θα είναι υβριδικό με τον turbo V8 των 3,8 λίτρων να έχει πολλές αναβαθμίσεις ώστε να ξεπερνά τα 800 άλογα (και προφανώς πάνω από τα 1.000 με το ηλεκτρικό σύστημα). Στόχος θα είναι η διατήρηση του βάρους κάτω από τα 1.300 κιλά, ενώ μεγαλύτερη έμφαση θα δοθεί στην αεροδυναμική σχεδίαση με το αμάξωμα και το πλαίσιο να είναι εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένα από carbon fiber.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!