NEA

Πραγματικό αριστούργημα η Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake

Τα πρώτα αυτοκίνητα θα εμφανιστούν στην αγορά προς τα τέλη της επόμενης χρονιάς εφοδιασμένα με τον ατμοσφαιρικό 5.0 V12 της Vanquish S με τα 592 άλογα.

Λίγο μετά την παρουσίαση της πανέμορφης ανοιχτής DB11, η βρετανική φίρμα διευρύνει τις εκδόσεις Zagato και δίπλα στις Coupe και Volante εισάγει την αντίστοιχη Shooting Brake. Μαζί και οι 4 εκδόσεις Zagato (υπάρχει και η Vanquish) έχουν συνολική παραγωγή 325 αυτοκίνητα, συγκεκριμένα 99 Coupe, 99 Volante, 28 Speedster και 99 Shooting Brake.

Η τελευταία είναι η πιο «πρακτική» από όλες και δίχως να επισκιάζεται το ελκυστικό στιλ του αμαξώματος, μήτε οι επιδόσεις της. Οι διαφορές από μία κανονική Vanquish S αφορά στην προσθήκη μίας εντελώς διαφορετικής οροφής, καθώς και σε αρκετά μέρη από ανθρακονήματα που δημιουργούν αυτή την ιδιαίτερη εικόνα ενός δίπορτου station wagon.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!