NEA

H Honda στην 45η Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο

Η Honda θεωρείται μία ισχυρή και επιτυχημένη μάρκα, έχοντας δημιουργήσει μία ευρεία σειρά προϊόντων, από μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα μέχρι προϊόντα παραγωγής ισχύος (γεννήτριες) ακόμα και ιδιωτικά αεροπλάνα (business jets).

Επίσης, έχει αναπτύξει σχέσεις με 28 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο μέσω των προϊόντων της. Η Honda σκοπεύει να ενισχύσει περαιτέρω τη σειρά παγκόσμιων μοντέλων μοτοσικλετών και αυτοκινήτων της, που αντιπροσωπεύουν ένα από τα ατού της και να συνεχίσει να προσφέρει μία πλούσια οικογένεια ελκυστικών προϊόντων σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, η Honda δουλεύει πάνω στην εξέλιξη διαφόρων τεχνολογιών και προϊόντων  που θα συμβάλλουν στη δημιουργία μιας  κοινωνίας με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα και στην εξέλιξη των βενζινοκίνητων οχημάτων, για λιγότερους ρύπους και μεγαλύτερη απόδοση. Στον τομέα της αυτοκίνησης, έχουμε επεκτείνει τη γκάμα υβριδικών οχημάτων και θα εξακολουθήσουμε να βελτιώνουμε τα υβριδικά, τα plug-in υβριδικά και τα EV (ηλεκτρικά) μοντέλα μας. Με προϊόντα βασισμένα σε τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης, η Honda θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την υλοποίηση του ασίγαστου πάθους της: να βοηθά τους ανθρώπους και να προσφέρει τη χαρά της οδήγησης. Η Honda δεν θα σταματήσει να προσπαθεί να ανοίγει νέους ορίζοντες στις δυνατότητες και τη ζωή των πελατών της.

Honda Sports EV Concept: Η Honda γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του Honda Sports EV Concept, ενός πρωτότυπου μοντέλου που συνδυάζει επιδόσεις EV και AI (τεχνητή νοημοσύνη) σε ένα compact αμάξωμα με σκοπό να προσφέρει τη χαρά της οδήγησης που ο χρήστης βιώνει με μία αίσθηση ενότητας με  το αυτοκίνητό του.

Honda Urban EV Concept: Βασισμένο στη νέα, ειδική EV πλατφόρμα της Honda, το Honda Urban EV Concept είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο που υποδηλώνει την τεχνολογική και σχεδιαστική κατεύθυνση για τα μελλοντικά ηλεκτρικά οχήματα μαζικής παραγωγής της Honda. Ένα νέο μοντέλο προερχόμενο από αυτό το πρωτότυπο θα αρχίσει να πωλείται πρώτα στην Ευρώπη και μετά στην Ιαπωνία, το 2020.

Honda NeuV: Το Honda NeuV είναι ένα EV concept που διερευνά τις νέες δυνατότητες των οχημάτων  μέσω των τεχνολογιών αυτοματοποιημένης οδήγησης και Τεχνητής Νοημοσύνης (AI). Το NeuV μπορεί να αξιολογήσει την κατάσταση άγχους του οδηγού σύμφωνα με τις εκφράσεις του προσώπου του και / ή τον τόνο της φωνής του και βοηθά τον οδηγό στην υποστήριξη ασφαλούς οδήγησης, ενώ μαθαίνοντας το lifestyle και τις προτιμήσεις του, κάνει υποδείξεις στο συγκεκριμένο οδηγό (επικοινωνία μεταξύ οδηγού και οχήματος).

PCX Electric: Το PCX Electric είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ εξοπλισμένο με ένα ισχυρό μοτέρ που έχει εξελιχθεί ανεξάρτητα από τη Honda, και το Honda Mobile Power Pack, ένα αποσπώμενο σύστημα μπαταρίας. Το Honda PCX Electric προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει το 2018 στην περιοχή της Ασίας, συμπεριλαμβανομένης και της Ιαπωνίας.

Super Cub C125: Το Super Cub 125C κληρονόμησε και εξέλιξε την ελκυστική σχεδίαση και λειτουργικότητα της πρώτης γενιάς Super Cub (C100), σαν ένα μέσο προσωπικής μετακίνησης. Το νέο μοντέλο 125 cc διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό όπως smart key και ηλεκτρικό άνοιγμα σέλας, ενώ προσφέρει άφθονη ισχύ για μία ακόμα πιο άνετη εμπειρία.

Monkey 125: Ένας οριζόντιος, μονοκύλινδρος κινητήρας 125cc τοποθετήθηκε στο διάσημο σώμα του Honda Monkey με μία αίσθηση σκόπιμης παραμόρφωσης που προέρχεται από την αναλογία ύψους αναβάτη/μοτοσικλέτας που είναι μοναδική στη σειρά Monkey. Υιοθετώντας μοναδικά χαρακτηριστικά όπως φώτα LED και ψηφιακά όργανα, το Monkey 125 αναβαθμίζει τη γοητεία του μοντέλου Honda Monkey.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!