NEA

Το BMW i3 ξεπέρασε τις 100.000 μονάδες σε παραγωγή [vid]

Το «υπ’ αριθμόν 100.000»μοντέλο βγήκε πρόσφατα από την γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της Λειψίας, όπου το ηλεκτροκίνητο BMW κατασκευάζεται από το 2013.

Η ημερήσια παραγωγή στις εγκαταστάσεις αυτές είναι περίπου 120 αυτοκίνητα ημερησίως, ενώ πέρσι κατασκευάστηκαν 26.631, όταν το BMW i8 έφτασε τις 2.783 μονάδες. Η BMW έχει πρόσφατα επενδύσει πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ για τον εκσυγχρονισμό της μονάδας ενώ στον ίδιο χώρο έχει δημιουργηθεί και το BMW Battery Storage Farm.

Το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα συνδέσει πάνω από 700 μπαταρίες από BMW i3 για την δημιουργία μιας μονάδας αποθήκευσης ενέργειας. Σήμερα ήδη έχουν τοποθετηθεί πάνω 500 νέες και χρησιμοποιημένες μπαταρίες στον χώρο αυτό, ενώ σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, παρέχοντας ενέργεια στις υπόλοιπες δραστηριότητες του εργοστασίου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!