NEA

90.000 ευρώ κοστίζει ένα σετ λάστιχα της Bugatti Vision GT [vid]

Ένας από τους πιο διάσημους συλλέκτες στον κόσμο, ο οποίος αγόρασε το συγκεκριμένο μοντέλο έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ, έκανε γνωστά ορισμένα πραγματάκια για το εξωτικό παιχνίδι του…

Από τα πολλά και ενδιαφέροντα στατιστικά που δημιουργούν τον μύθο αυτού του μοναδικού στον κόσμο αυτοκινήτου είναι το γεγονός ότι κάθε αλλαγή λαδιού κοστίζει γύρω στα 20.000 δολάρια. Όταν τα σλικ Michelin με τα οποία εφοδιάζονται, από τα οποία υπάρχουν μόνο δύο σετ σε ολόκληρο τον κόσμο, κοστίζουν το απίστευτο ποσό των 93.000 δολαρίων. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πέραν όλων των άλλων έχει και τρία remote controls με τα οποία ελέγχει τον εξωτερικό, τον εσωτερικό φωτισμό, την απόσταση από την άσφαλτο και την ανύψωση της πίσω αεροτομής.

Η ιστορία του συγκεκριμένου μοντέλου πηγαίνει πίσω στο 2015, όταν η εταιρία είχε παρουσιάσει ένα και μοναδικό μοντέλο το οποίο είχε εμπνευστεί από την Bugatti Type 57G που είχε κερδίσει δύο φορές στο Le Mans. Το αυτοκίνητο είχε αγοραστεί από τον πρίγκηπα Badr bin Saud της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος το κράτησε στην κατοχή του μέχρι πριν λίγες ημέρες, όταν και το πούλησε σε Αμερικάνο συλλέκτη από το Λος Άντζελες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!