NEA

Renault: Νέες μειωμένες τιμές για τα Megane και Kadjar

Τα Renault Megane & Kadjar, δύο από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις της μικρομεσαίας κατηγορίας, τώρα είναι διαθέσιμα με νέες, μειωμένες τιμές που προσφέρουν στον καταναλωτή όφελος έως και 4.910 ευρώ.

Η TEOREN MOTORS προσφέρει τα δύο μοντέλα με νέες, μειωμένες τιμές, βελτιώνοντας περαιτέρω το value for money για τον καταναλωτή. Το όφελος αγγίζει τα 4.910 ευρώ, ενώ οι αρχικές τιμές πώλησης των μοντέλων διαμορφώνονται στις 16.390 ευρώ για το Megane και στις 19.490 ευρώ για το Kadjar. Ταυτόχρονα με τις νέες μειωμένες τιμές των δύο μοντέλων, η TEOREN MOTORS, για περιορισμένο αριθμό Megane και Kadjar, προσφέρει και τη δυνατότητα χρηματοδότησης με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο, από μόλις 3,9%.

Εκπροσωπώντας τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Renault, τα νέα Megane και Kadjar ξεχωρίζουν για τον δυναμικό χαρακτήρα, τα υψηλά επίπεδα άνεσης και οδηγικής απόλαυσης, καθώς και το πλήθος συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιούν. Παράλληλα χάρη στους αποδοτικούς turbo κινητήρες βενζίνης και diesel της Renault πετυχαίνουν να προσφέρουν υψηλές επιδόσεις με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και ρύπων.

Για περισσότερες πληροφορίες τόσο για τα Megane και Kadjar, όσο και για το σύνολο της γκάμας Renault -για την οποία επίσης ισχύουν ειδικές προσφορές- το αγοραστικό κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων Renault (www.renault.com.gr/dealerlocatorTool.html). Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το νέο τιμοκατάλογο Renault & Dacia.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!