NEA

H BMW M3 CS έχει 460 άλογα και 10 κιλά λιγότερα

Η παραγωγή της σπέσιαλ έκδοσης της M3 θα περιοριστεί στις 1.200 μονάδες με τις παραδόσεις να ξεκινούν τους πρώτους μήνες του 2018.

Στο πλαίσιο των ειδικών εκδόσεων CS με την περικοπή σε κιλά και τις όποιες περιποιήσεις η BMW παρουσίασε την αντίστοιχη έκδοση της M3 που προσφέρει ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις χάρη στην περικοπή των 10 κιλών. Για να γίνει αυτό χρησιμοποιείται σε αρκετά μέρη carbon fiber και ενισχυμένα πλαστικά στο καπό και τον οροφή και σε μεγάλα κομμάτια του αμαξώματος. Στο σαλόνι υπάρχουν νέα καθίσματα με δέρμα και αλκαντάρα, ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο ηχοσύστημα με την υπογραφή της Harman Kardon, και αρκετές σπορ πινελιές που χαρακτηρίζουν την ιδιαιτερότητα της εν λόγω έκδοσης.

Πέρα από την μείωση του συνολικού βάρους (στα 1.585 κιλά), ανάμεσα στα άλλα πρόσθετα στοιχεία που διαθέτει η συγκεκριμένη έκδοση, είναι η M-Adaptive ανάρτηση, το διαφορικό Active M Differential, μία νέα εξάτμιση με τετραπλή απόληξη, νέο diffuser από την Μ4 GTS, τροχοί 19 ή 20 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Super sport κ.α.

Κατά τα υπόλοιπα κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός 3-λιτρος 6-κύλινδρος που αποδίδει 460 άλογα και 600 Nm ροπής (+10 ίππους και +50 Nm σε σχέση με την απλή Competition) με την κίνηση να περνά πίσω μέσω διπλόδισκου κιβωτίου και το 0-100 να έρχεται σε 3,9 δλ. όταν η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 280 χλμ./ώρα με το πακέτο M Drivers.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!