NEA

Όλα τα νέα μοντέλα από την έκθεση μοτοσυκλέτας EICMA 2017 στο Μιλάνο

Πολλά νέα και ενδιαφέροντα μοντέλα είχε αυτή τη φορά η έκθεση μοτοσυκλέτας EICMA 2017 στο Μιλάνο και μάλιστα από πολλές κατηγορίες.

Η Honda παρουσίασε την εντυπωσιακή CB4 Interceptor, την καινούργια γενιά της Africa Twin, την CB 1000 R και την σαφώς πιο μικρή CB 300 R. H Kawasaki είχε στο δικό της σταντ την Z900 RS και την αντίστοιχη Café Racer, την turbo Η2 SX καθώς και την Ninja ZX-10R SE, ενώ η Yamaha την Tracer 900 GT. H Suzuki από την πλευρά της παρουσίασε την SV 650 X, η Triumph την Tiger 1200 και τις Bonneville Bobber Black και Speedmaster.

H ΒMW παρουσίασε το σκούτερ C 400 X, τις F 750 και 850 GS και την K1600 Grand America, η Ducati τις εντυπωσιακές Panigale V4 και 959 Panigale Corse, την Multistrada 1260 και την πιο μεγάλη Scrambler 1100, ενώ έντονη ήταν και η παρουσία της Moto Guzzi. Με τις V85 Concept, τις V7 Rough, Carbon και Milan, καθώς και τις V9 Roamer και Bobber.

H Aprilia έδωσε το παρόν με τις RX και SX 125, η Moto Morini με τις Milano και Scrambler, η Benelli με την Leoncino Cinquecento, η Huqsvarna με την Vitpilen 701, η KTM με την 790 Duke, η Kymco με τα CV2 και CV3 και η Vespa με την Elettrica, που όπως λέει και το όνομά της είναι ηλεκτρική.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!