NEA

Στο εσωτερικό του Hennessey Venom F5

Όταν άλλα ταμπλό είναι τίγκα στο δέρμα, ένα από τα ταχύτερα τετράτροχα στον κόσμο δεν θα μπορούσε να είναι παρά τίγκα στο ανθρακόνημα…

Μετά την παρουσίαση του Venom F5 στο Λας Βέγκας η τεξανή εταιρία έρχεται να αποκαλύψει και το εσωτερικό του νέου της hypercar. Με την πρώτη ματιά το υλικό που φαίνεται να κυριαρχεί είναι το κάρμπον, ενώ σε σχέση με το Venom GT υπάρχει μία πιο γουστόζικη άποψη στην οποία συνδράμει και το κοφτό τιμόνι με ενσωματωμένες στις ψηφιακές ενδείξεις (για τον αερόσακο ποιος νοιάζεται;) όπως στην Aston Martin Valkyrie.

Εδώ να πούμε πως υπάρχει και μία πιο συμβατική εκδοχή όπου ο πίνακας οργάνων βρίσκεται εκτός τιμονιού και στην κανονική του θέση, ενώ \την προσοχή τραβά και η στενή κονσόλα που υπάρχει ανάμεσα στα δύο καθίσματα που είναι βιδωμένα σταθερά στο πλαίσιο. Αυτά για το εσωτερικό του Venom F5 με τον V8 των 1.600 κ.εκ. που με την τελική των 483 χλμ./ώρα (ακόμη δεν έχει επαληθευθεί) στοχεύει να αναδειχθεί ως το ταχύτερο αυτοκίνητο του κόσμου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!