NEA

Mitsubishi Motors: Σέρβις από 39€

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα στοχεύοντας στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, σχεδίασε νέα ελκυστικά πακέτα συντήρησης για τα μοντέλα της Mitsubishi Motors.

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων Mitsubishi Motors μπορούν μέσω του Δικτύου των Επίσημων Επισκευαστών της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. να επωφεληθούν service στην προνομιακή τιμή των 39€ (αφορά στην αντικατάσταση λιπαντικών, αλλαγής φίλτρου λαδιών και εργασία συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), εξασφαλίζοντας εγγυημένη εργασία με  γνήσια ανταλλακτικά συντήρησης και δωρεάν έλεγχο όλων των συστημάτων ασφαλείας του αυτοκινήτου. Τα μοντέλα για τα οποία ισχύει το πρόγραμμα της Mitsubishi Motors είναι:

  • Colt 1.1-1.3-1.5lt
  • Space Star 1.0&1.2
  • Lancer 1.5-1.6-1.8lt. petrol
  • ASX 1.6 petrol, 1.6 & 1.8 diesel
  • Outlander 2.4 petrol & 2.0 diesel
  • L200 2.5lt

Παράλληλα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. προσφέρει σε μοναδικές τιμές και άλλες εργασίες συντήρησης ή επισκευής όπως πχ. αντικατάσταση φρένων ή συμπλέκτη. Αναλυτικές πληροφορίες οι κάτοχοι των  αυτοκινήτων Mitsubishi Motors μπορούν να δουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.mitsubishi-motors.gr/aftersales/#!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button