NEA

To Nissan Kicks είναι το Juke της Βραζιλίας

To Kicks είναι το νέο κόμπακτ crossover της Nissan για την αγορά της Αμερικής και δεν θα έχει σχέση με το ευρωπαϊκό Juke που θα παρουσιαστεί το 2019.

Στο Λος Άντζελες παρουσιάστηκε το Kicks που σχεδιαστικά αποτυπώνει το νέο ντιζάιν της μάρκας αλλά με μία διαφορετική αμερικάνικη προσέγγιση. Και αυτό διότι το Kicks στοχεύει περισσότερο σε αγορές όπως της Βραζιλίας, αφού για την Ευρώπη το νέο Juke θα έχει εντελώς διαφορετική σχεδίαση και θα παραπέμπει στο πρωτότυπο Juke e-Power που είχε παρουσιαστεί στο Τόκιο.

Τώρα, το Kicks έχει εμφανώς ένα πιο συμβατικό σχεδιαστικά στιλ, ενώ μοντέρνα είναι η εικόνα του ταμπλό με όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (όπως τα Automatic Emergency Braking, Blind Spot Monitoring, Rear Cross Traffic Alert κ.λπ.). Η διάθεσή του Kicks στην Αμερική και στην Βραζιλία ξεκινά μέσα 2018 με προσθιοκίνητες εκδόσεις και βασικό κινητήρα 1.600 κ.εκ. με 125 άλογα και επιλογή κιβωτίου CVT.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!