NEA

To GM Marketplace σου κανονίζει μέχρι και καφεδάκι!

Μόνο στο Αμέρικα θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί να προσθέσει μια εφαρμογή στο σύστημα infotainment ενός αυτοκινήτου για να μπορεί να παραγγείλει καφέ…

Το Marketplace που ανακοίνωσε η General Motors θα είναι μία νέα πλατφόρμα με διάφορες εφαρμογές που αρχικά θα είναι διαθέσιμες για τους οδηγούς που θα κυκλοφορούν στις ΗΠΑ και σε μοντέλα όπως της Buick, Cadillac, GMC, Chevrolet κ.α. πολλές είναι οι εταιρίες που διαθέτουν και από ένα app (από τις Applebee’s, IHOP, TGI Fridays, Wingstop μέχρι τις  Parkopedia, Dunkin’ Donuts, Shell ExxonMobil) κ.α.

Εκείνο που προκαλεί κάποια σχετική εντύπωση είναι αυτό της Starbucks (άλλωστε οι Αμερικάνοι είναι μετρ στο μάρκετινγκ και την native προβολή). Μέσω του εν λόγω app μπορεί κανείς να βρει γρήγορα και εύκολα που να πιει το καφεδάκι του, αλλά και να το παραγγείλει για να το βρει έτοιμο. Βέβαια, εδώ υπάρχει και ένα μικρό θεματάκι, πως αν πέσεις σε κίνηση θα τον βρεις κρύο το καφέ!… Έτσι, λέμε και καμιά κρυάδα (στην κυριολεξία) διότι από τα πολλά apps σε λίγο θα ξεχάσουμε να κάνουμε και τα βασικά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!