NEA

To Audi SQ2 θα έχει 310 άλογα από δίλιτρο TFSI

Στο σαλόνι της Γενεύης έχει προγραμματισθεί η πρεμιέρα του ισχυρότερου Q2 που θα έχει κάτω από το καπό του το μοτέρ των Golf GTI και Audi S3.

Σχεδιαστικά το top σε ισχύ SQ2 (εκτός και αν υπάρξει αργότερα RSQ2 με 5-κύλινδρο και 400 άλογα) θα ξεχωρίζει από τον πιο επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα με την επιγραφή quattro στο splitter, από τις τονισμένες ποδιές, τον διαχύτη στο πίσω μέρος, ενώ σε ανάλογους σπορ ρυθμούς θα κινείται και το εσωτερικό.

Όπως είπαμε κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας 2.0 TFSI με 310 άλογα και 400 Nm, , η ανάρτηση θα είναι πιο σπορ και χαμηλωμένη, τα φρένα αναβαθμισμένα, ενώ πέρα από την τετρακίνηση θα υπάρχει αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Ήδη στο Nürburgring έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές να δοκιμάζεται ένα «πρησμένο» και σβέλτο Audi Q2 (προφανώς το SQ2),που εκτός απροόπτου θα παρουσιαστεί επίσημα τον Μάρτιο (στην έκθεση της Γενεύης).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!